• Посилання скопійовано

Відкриття першої крамниці електронних послуг мережі «Твій час»

22 січня 2016 року відбулася прес-конференція, присвячена урочистому відкриттю першої крамниці електронних послуг мережі «Твій час»

Відкриття першої крамниці електронних послуг мережі «Твій час»

Керівництво Групи компаній «Інтелект-Сервіс» розділяє прагнення українців до європейських стандартів життя.  Для цього у «Інтелект-Сервіс» вирішили змінити підхід до рівня комфорту клієнта, започаткувавши мережу крамниць електронних послуг «Твій час». Концепція крамниці базується на трьох основних поняттях – європейський рівень сервісу, якнайбільша кількість електронних послуг на одній території та створення комфортної атмосфери для клієнтів.

На разі у крамниці надаються послуги з придбання та обслуговування програмних продуктів для бізнесу (програма для електронної звітності та документообігу «M.E.Doc», веб-сервіс «СОТА», електронні цифрові підписи АЦСК «Україна»), консультації бухгалтера та набірки звітності, а також працює справжній віддалений офіс – робоче місце з усім необхідним програмним забезпеченням та обладнанням для роботи з документами. 

Найближчим часом відкриється каса, де можна буде внести оплату за послуги та продукти, а також придбати справжні електронні квитки на потяг, літак або автобус, оплатити комунальні платежі, Інтернет, поповнити мобільний рахунок та виконати ще цілу низку електронних операцій для фізичних осіб.

Сервіс та послуги у «Твій час» гармонійно поєднуються з сучасною атмосферою. В  інтер’єрі крамниці використані  екологічно чисті матеріали, є зручна лаунж-зона та привітні хостес, які попіклуються про те, щоб клієнту було зручно і комфортно. 

Після закінчення прес-конференції на гостей очікував сюрприз – справжній тест-драйв офісу. Всі бажаючі змогли випробувати якість та швидкість надання послуг та отримати електронний цифровий підпис прямо на місці! Спробували отримати ЕЦП і представники «Дебет-Кредит», які були почесними гостями на відкритті крамниці електронних послуг. Вся процедура зайняла приблизно 10 хвилин, протягом яких привітні консультанти докладно розказали про програмні рішення Групи компаній та користування ними.

 

Перша крамниця електронних послуг «Твій час» відкрилася у Києві за адресою Велика Васильківська, 132.Вже у 2016 році  Група компаній планує швидкими темпами побудувати мережу крамниць не тільки у столиці, але й у всій країні – за попередніми прогнозами планується відкрити більше 50 точок тільки за перший рік існування мережі.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»