• Посилання скопійовано

ПриватБанк запустив Папка24 – сервіс для українського бізнесу з обміну документами в електронному вигляді

ПриватБанк запустив papka24.com.ua – сервіс, що призваний облегшити життя приватним підприємцям і юридичним особам.

ПриватБанк запустив Папка24 – сервіс для українського бізнесу з обміну документами в електронному вигляді

"Як зараз компанії зазвичай підписують між собою договори, акти та інші документи? Роздруковують два примірники та обмінюються ними через кур'єра, – говорить Дмитро Дубілет, ІТ-директор ПриватБанку. – З Папка24 Ви просто завантажуєте документ, у кілька кліків накладаєте на нього електронно-цифровий підпис (ЕЦП), надсилаєте його контрагенту, який також його підписує. І все!"

Папка24 відкрита для всіх ПП і юридичних осіб України, а не тільки клієнтів ПриватБанку. Сервіс працює з усіма основними видами ключів ЕЦП – податкової, Мін'юсту, ПриватБанку, Медок та багатьох інших. Використання є безкоштовним.

Як підписують документи компанії один з одним в паперовій формі Як підписувати документи через Папка24

1. Компанія А роздруковує документи в двох примірниках.

2. Підписує ці документи.

3. Відправляє їх кур'єром Компанії Б.

4. Компанія Б підписує документи.

5. Відправляє другий примірник Компанії А.

 

На це йде багато часу і грошей!

1. Компанія А завантажує PDF документ в Папка24.

2. Підписує цей документ за допомогою своєї ЕЦП.

3. Відправляє електронний документ Компанії Б.

4. Компанія Б заходить на Папка24 і теж підписує документ.


Займає кілька кліків і безкоштовно!

 

"Ми схрестили Gmail, Google Docs і ЕЦП, – говорить Дмитро Дубілет. – У дизайні ми спеціально запозичили багато в Google. У результаті сервіс вийшов дуже простим у використанні".

Папка24 дозволяє зберігати та систематизовувати за допомогою ярликів документи на своїх серверах (вони надійно зберігаються в потрійному екземплярі) або завантажити їх на свій комп'ютер з накладеними ЕЦП.

За словами творців сервісу, жодних проблем з перевіряючими органами через відсутність документів у паперовому вигляді виникнути не повинно. Документи в електронній формі легко використовуються навіть в судах. А якщо все ж якийсь чиновник не задовольниться електронним документом (що, з досвіду банку, дуже малоймовірно), для таких випадків створено спеціальний e-mail sos@papka24.com.ua, куди бізнесмени можуть поскаржитися – і тоді на захист користувача стануть юристи та PR-спеціалісти ПриватБанку.

"Ще одна причина, що може перешкодити Вам користуватися цим сервісом, – природний консерватизм, – зазначає Дмитро Дубілет. – Переконуйте своїх бухгалтерів і контрагентів жити по-новому! Як-не-як, а на дворі XXI століття!"

Джерело: ПриватБанк

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»