• Посилання скопійовано

Огляд нового функціонального банкінгу «ОК, Альфа!» для ФОП

Підприємець може управляти рахунками, створювати договори і відправляти звіти до ДФС просто зі своїх комп'ютерів і смартфонів

З усіх переваг банківського сервісу, пропонованих сьогодні на ринку, підприємці вибирають зручність, доступність і необхідний у реальному бізнесі набір послуг. Банкінг повинен бути відповіддю на їхні потреби, чіткою і зрозумілою системою, яка може об'єднати активні операції, звітність і вигідні тарифи.

Ще восени 2018 року була запущена нова онлайн-платформа для бізнесу «ОК, Альфа!», створена спільно командами Альфа-Банку Україна, фінтех-стартапу Finik.Pro і - реальними підприємцями, які брали участь у демо-днях. Сьогодні банкінг на повному ходу і вже неодноразово обкатаний клієнтами. У чому переваги нового банкінгу і які потреби можна тепер закривати онлайн, ми розглянемо детальніше в огляді.

Рахунок за 5 хвилин без візитів до відділення. Будь-який ФОП, не будучи клієнтом банку як фізична особа, може легко відкрити гривневий рахунок онлайн. Для цього не доведеться їхати в банківське відділення, все можна зробити через інтернет або мобільний додаток з будь-якого пристрою (телефону, планшета, комп'ютера). Реєстрація в «ОК, Альфа!» займе не більше 5-10 хвилин. Достатньо мінімуму даних: індивідуального податкового номера та номера мобільного телефону. Після заповнення дуже простої анкети, вже за 5 хвилин номер рахунку буде зарезервований для нового користувача. Для підпису документів, необхідних за законодавством, знову-таки - не потрібно бігти в банк і стояти в черзі до менеджера. Банк приїде до клієнта сам: з ФОП зв'яжеться мобільний банкір, щоб обговорити зручний час для короткої зустрічі на території клієнта.

Зручний інтерфейс. Усі фінанси підприємця, як на долоні: зліва - баланс рахунку у всіх складових, а справа вся історія платежів. Ключові кнопки «Створити платіж» і «Реквізити» розташовані нижче і не губляться на екрані монітора. Система підтримки працює цілодобово і є прямий зв'язок з контакт-центром банку.

Омніканальность. Щоб користуватися «ОК, Альфа!», не потрібно бути прив'язаним до столу або ноутбука, система доступна через мобільний додаток для будь-якої ОС. Підтримується омніканальність - можна починати дію за комп'ютером і завершувати її в смартфоні. Не втрачати ні хвилини і доробляти операції по дорозі на зустріч і додому з роботи.

Податкові звіти. Дуже важливий момент для ФОП - з «ОК, Альфа!» можна відправляти звіти в податкову. Причому банк за це не бере нічого - послуга безкоштовна. Серйозно полегшує роботу підприємців, які не люблять стояти в чергах в офісах ДФС.

Онлайн-документація. Інтернет-банкінг дозволяє працювати з документами AXDRAFT, що порадує тих, хто не любить витрачати час на складання договорів, угод, актів та інших документів. AXDRAFT допоможе це зробити за лічені хвилини.

Крім цього, в один клік можна замовити потрібну довідку - наприклад, про наявність рахунків, про рух коштів або про залишок на рахунку. Послуга безкоштовна. Також можна просто з програми відправити довідку електронною поштою.

Тарифи на вибір. Усі без винятку платежі в бюджет безкоштовні. Незалежно від обраного тарифу: за 1 грн, 180 грн, 380 грн і 880 грн в місяць (залежно від набору послуг). Клієнти можуть відразу вибрати один з трьох основних пакетів або протестувати платформу за символічну 1 гривню.

Додаткові сервіси та бонуси. Крім класичних банківських послуг в онлайні, «ОК, Альфа!» піклується і про розвиток бізнесу своїх клієнтів, підбираючи найкращі партнерські пропозиції і бонуси. Серед таких додаткових сервісів - знижки від «Київстар», Ліга Закон, HeadHunter, Бітрікс24, Prom.ua, NETPEAK, SendPulse, TILDA на загальну суму до 25 тис. грн.

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»