• Посилання скопійовано

Отримати високу зарплату - реально! Держслужби зайнятості можуть запропонувати вакансії з зарплатою понад 15 тис. грн

За інформацією Державної служби зайнятості, на сьогодні по Україні є значна кількість вакансій із заробітною платою понад 15 тисяч гривень

Отримати високу зарплату - реально! Держслужби зайнятості можуть запропонувати вакансії з зарплатою понад 15 тис. грн

За інформацією Державної служби зайнятості, на сьогодні по Україні є значна кількість вакансій із заробітною платою понад 15 тисяч гривень. Про це в ефірі телеканалу «112 Україна» заявив Віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко, - передає «Урядовий портал»

«За інформацією Державної служби зайнятості, на сьогодні є тисячі вакансій по Україні, заробітна плата на які перевищує 15 тисяч гривень. При чому це не лише Київ. Це і Полтавська, і Дніпропетровська область, і Одеса, і Тернопільська та Запорізька області. Тобто в цілому по Україні лише через служби зайнятості спокійно можна знайти роботу на таку зарплату. В приватних агенціях із працевлаштування, переконаний, також є досить широкий вибір вакансій із достойними умовами оплати праці», - сказав він.

Віце-прем’єр-міністр наголосив, що паралельно із питанням підвищення заробітних плат, Уряд працює і над покращенням умов праці.

«Поруч із питанням підвищення зарплат, над чим, безумовно, сьогодні працює Уряд, стоїть питання і покращення умов праці, тому що європейські стандарти мають застосовуватися не лише в оплаті праці, а і в умовах, у яких працює працівник. І тут, безумовно, мова йде і про мобільність робочої сили, і про покращення інфраструктури, і про розширення можливості надавати працівниками пакети соціальних послуг. Це має бути комплексна реформа і ми працюємо за кожним цим напрямком», - підкреслив Павло Розенко.

Він також додав, що середня заробітна плата по Україні може сягнути 10 тис. грн вже в жовтні-листопаді цього року.

***

Читайте також: Середня зарплата в Україні у січні вдвічі перевищила мінімальну, – Держстат 

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»