• Посилання скопійовано

Кабміном затверджуватиметься особливий порядок проведення індексації доходів

Індексацію мінімальної зарплати на рівень інфляції, яка вже з початку року склала 11,6%, Уряд буде проводити в межах своїх фінансових можливостей

Такая норма предусмотрена подписанным в субботу Президентом Законом о внесении изменений в Госбюджет на 2014 год от 31.07.2014 г. № 1622-VII.

Так, Кабмин будет утверждать особый порядок проведения индексации денежных доходов населения в пределах финансовых ресурсов бюджетов всех уровней, бюджета Пенсионного фонда, бюджетов других фондов общеобязательного государственного социального страхования на 2014 год.

Это значит, что индексацию минимальной зарплаты на уровень инфляции, которая уже с начала года составила 11,6 %, Правительство будет проводить в пределах своих финансовых возможностей.

Вероятно, будет полностью изменен механизм расчета индексации либо же отменена индексация определенных доходов. А пока ждем соответствующего постановления Кабмина.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»