• Посилання скопійовано

Збільшено строки відрядження працівників бюджетних установ для участі в АТО

Строк відрядження працівників, які направляються з 14 квітня 2014 року в межах України для участі в АТО, не повинен перевищувати період проведення таких заходів

Збільшено строки відрядження працівників бюджетних установ для участі в АТО

Згідно з постановою КМУ від 20.08.2014 р. № 366, строк відрядження військовослужбовців, осіб рядового і начальницького складу та працівників, які направляються починаючи з 14 квітня 2014 року в межах України для участі в АТО, здійснення заходів із забезпечення правопорядку на державному кордоні, не повинен перевищувати період проведення таких заходів.

Саме такі зміни Уряд вніс до пункту 6 постанови КМУ від 02.02.2011 р. № 98  «Про суми та склад витрат на відрядження державних службовців, а також інших осіб, що направляються у відрядження підприємствами, установами та організаціями, які повністю або частково утримуються (фінансуються) за рахунок бюджетних коштів».

Нагадаємо, що раніше для таких осіб строк відрядження був, як для всіх держслужбовців - в межах України 30 календарних днів.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»