• Посилання скопійовано

Е-ЧЕК – зручний програмний РРО, для якого потрібен тільки смартфон

Національна Електронна Біржа (НЕБ) та розробники ASTA.MOBI, що входять до групи CoventIT, запустили бета-тестування додатку E-ЧЕК – власної програмної каси для смартфонів. Повноцінний реліз очікується в серпні. Застосунок працює на IOS та Android, доступний WEB-кабінет

Е-ЧЕК – зручний програмний РРО, для якого потрібен тільки смартфон

Е-ЧЕК – це ПРРО та РOS-термінал у смартфоні, який цілком відповідає вимогам до фіскалізації чеків та щоденного звітування і робить життя підприємців простішим. За допомогою додатку можна налагодити технологічний облік, отримати повноцінну аналітику, приймати безготівкові платежі через NFC, QR-код, Apple/Google pay та забути про штрафи.

Програмний РРО знадобиться власникам малого та середнього бізнесів, яким, згідно з законом, необхідно застосовувати каси. Наприклад, підприємцям, що працюють у торгівлі, туризмі, сферах б’юті, медицини, стоматології, спорту та розваг.

«Ми розробили помічника для підприємця, що заміщає бухгалтера і юриста та допомагає відстежувати всі бізнес-процеси онлайн. Е-ЧЕК – це хаб необхідних сервісів плюс додаткові функції, такі як професійна аналітика з дашбордом та брендування чеків», – розповідає Євгенія Божко, керуючий партнер НЕБ.

На відміну від інших програм, Е-ЧЕК фіскалізує чеки, автоматично надсилає Z-звіти, приймає платежі, надсилає чеки через месенджери, e-mail, sms або QR-код, реєструє каси та касирів за 5 хвилин. Застосунок може працювати автономно без WEB. Він дозволяє заощадити гроші на дорогих архаїчних касових апаратах, POS-терміналах та їхньому обслуговуванні, і час – на взаємодії в дфс. І найважливіше: Е-ЧЕК пропонує зрозумілий тариф – 125 гривень на місяць без обмеження за кількістю кас, касирів та операцій. До кінця літа користуватися продуктом можна безкоштовно.

«Зараз на ринку існує декілька програм, які поодинці закривають окремі потреби підприємця. Проте вони значно дорожчі, що робить їх нерентабельними для малого бізнесу. Е-ЧЕК задовольняє всі основні вимоги підприємця за невелику фіксовану щомісячну абонплату», – додає Євгенія Божко.

Чим іще корисний Е-ЧЕК:

  1. Він аналізує продажі: обсяг виторгу, кількість продажів, середній чек, торгові позиції, чеки (готівка чи безготівка). Користувач бачитиме повну фінансову картину у режимі реального часу.

  2. Додаток дозволяє продавати і товари, і послуги: є розподіл за категоріями, можна додавати ілюстрацію товару у номенклатурі та створювати товар поза номенклатурою під час продажу, синхронізуватись зі складською програмою.

  3. Е-ЧЕК полегшує роботу з персоналом: з ним просто відслідковувати результати продажів онлайн та управляти доступами. Застосунок простий та інтуїтивно зрозумілий у користуванні.

Розробники планують значне розширення функціоналу, тож на підприємців чекає ще багато корисних інструментів у додатку Е-ЧЕК. Працюйте сучасно, законно, дешево та концентруйтесь на продажах!

 

Сайт компанії: https://e-check.com.ua/

Завантажити додаток можна тут:

Для iOS https://17tk.short.gy/apple.com.apps

Для Android https://17tk.short.gy/apps.google.play

 

Про засновників:

Національна електронна біржа працює на українському ринку електронних торгів з 2014 року, має вагомий досвід роботи з електронними торгами та є лідером продажів у системі ProZorro.Продажі. НЕБ надає комплексні послуги з підбору об'єкта, його вивчення та планування стратегії участі в аукціоні. За період роботи НЕБ в системі ProZorro.Продажі реалізував більше 3000 об'єктів загальною вартістю понад 4,27 млрд грн, з них 357 об'єктів малої приватизації вартістю 2,25 млрд грн або 32% від загального обсягу продажів таких об'єктів в цілому на ринку. Серед досягнень НЕБ – продаж готелю «Дніпро» за рекордну суму 1,1 млрд грн та АТ «Київпассервіс» за 230 млн грн.

ASTA.MOBI, яка входить в групу CoventIT, працює на українському ринку понад п'ять років та займається створенням мобільних додатків. За час своєї діяльності компанія реалізувала понад 200 успішних проєктів.

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини партнерів

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини партнерів»