• Посилання скопійовано

З 1 жовтня водії повинні їздити з увімкненими фарами

1 жовтня запрацювало правило щодо увімкнених фар на автомобілях. Водії відтепер повинні обов'язково вмикати ходові вогні за межами населених пунктів

З 1 жовтня водії повинні їздити з увімкненими фарами

У п'ятницю, 1 жовтня, набуло чинності правило щодо увімкнених фар на автомобілях. Водії відтепер повинні обов'язково вмикати ходові вогні за межами населених пунктів.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на Національну поліцію.

 

Скільки діятиме правило

Відповідно до правил дорожнього руху, водії повинні їздити з увімкненим ближнім світлом за межами населених пунктів з 1 жовтня по 1 травня. Ближнє світло потрібне для того, щоб автомобіль був помітним на дорозі за будь-якої погоди.

Порушників будуть штрафувати правоохоронці.

 

Який розмір штрафу

За порушення правила щодо ходових вогнів за межами населених пунктів водіям загрожує штраф у розмірі від 425 до 510 гривень.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Авто

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Авто»