• Посилання скопійовано

Перехід з КВЕД 2005 на КВЕД 2010 платника єдиного податку

Підприємець — платник єдиного податку змінив у реєстратора види діяльності з КВЕД 2005 на аналогічні на КВЕД 2010. Чи потрібно підприємцю подавати заяву про застосування спрощеної системи оподаткування із заповненням пункту 5.3 заяви — тобто зміна видів діяльності, та у пункті 10 зазначати види діяльності за новим КВЕД? Якщо потрібно, то протягом якого часу з моменту вчинення реєстраційних дій? Чи слід тоді заповнювати пункт 12 ? Обсяг доходу за попередній календарний рік становить...? Чи необхідно до такої уточнюючої заяви подавати розрахунок доходу за попередній календарний рік (наказ МФУ від 20.12.2011 р.)?

У разі перереєстрації суб’єктами господарювання ? фізичними особами видів діяльності з КВЕД ДК 009:2005 на КВЕД ДК 009:2010 до податкової необхідно подати заяву довільної форми щодо внесення змін до Свідоцтва платника єдиного податку стосовно видів діяльності.

 

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»