• Посилання скопійовано

Як отримати свідоцтва про сплату єдиного податку нового зразка

Коли видаватимуть свідоцтва про сплату єдиного податку нового зразка та що потрібно для цього зробити: брати новий КВЕД 2010, знову подавати заяву, чи старі свідоцтва про сплату єдиного податку, в яких написано термін дії до 01.06.2012 р., діятимуть до кінця року?

З 1 січня 2012 року набрав чинності Закон України «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України щодо спрощеної системи оподаткування, обліку та звітності» від 04.11.11 р. №4014 (далі — Закон), яким унесено зміни, зокрема, до глави І розділу XIV ПКУ від 2 грудня 2010 року №2755-VI (зі змінами та доповненнями). Пунктом «а» статті 5 другого розділу Закону «Прикінцеві та перехідні положення» встановлено, що видані свідоцтва про сплату єдиного податку і патенти про сплату фіксованого податку на 2011 рік відповідно до Указу Президента України «Про спрощену систему оподаткування, обліку та звітності суб’єктів малого підприємництва» та розділу IV Декрету Кабінету Міністрів України «Про прибутковий податок з громадян» є дійсними до отримання свідоцтва платника єдиного податку, передбаченого цим Законом, але не пізніше ніж до 1 червня 2012 року.

Для отримання Свідоцтва платника єдиного податку (далі — Свідоцтво) нового зразка Вам потрібно звернутися до податкової інспекції за місцем податкового обліку із заявою довільної форми щодо заміни Свідоцтва старого зразка на нове.

 

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»