• Посилання скопійовано

Підстави для відмови у видачі підприємцю свідоцтва про сплату єдиного податку

Які є підстави для відмови органом ДПС у видачі фізичній особі — підприємцю свідоцтва про сплату єдиного податку?

Відповідно до п. 299.9 ст. 299 ПКУ підставами для прийняття органом ДПС рішення про відмову у видачі суб’єкту господарювання свідоцтва платника єдиного податку є виключно:

1) невідповідність такого суб’єкта господарювання вимогам ст. 291 ПКУ;

2) наявність у суб’єкта господарювання, який утворюється внаслідок реорганізації (крім перетворення) будь-якого платника податку, непогашених податкових зобов’язань чи податкового боргу, що виникли до такої реорганізації;

3) подання протягом календарного року більше одного разу заяви про перехід на спрощену систему оподаткування.

З відповідей заступника начальника ДПІ у Залізничному районі м. Львова ДПС Львівської області Мирослави Борисівни Загорської під час телефонної «гарячої лінії» з платниками податків 28 травня 2012 року

 

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»