• Посилання скопійовано

У разі втрати або зіпсуття свідоцтва платника єдиного податку такому платнику видають дублікат

Дублікат свідоцтва єдиного податку надає контролюючий орган безоплатно протягом 10 календарних днів з дня подання суб’єктом господарювання заяви

У разі втрати або зіпсуття свідоцтва платника єдиного податку такому платнику видають дублікат

Свідоцтво платника єдиного податку видається суб’єкту господарювання, який подав до територіального органу Міндоходів заяву щодо обрання або переходу на спрощену систему оподаткування.

Бланк свідоцтва є документом суворого обліку. Облік бланків свідоцтв платників єдиного податку здійснюється контролюючими органами.

Свідоцтво платника єдиного податку видається безстроково виключно суб’єкту господарювання або уповноваженій ним особі та не може передаватися для провадження господарської діяльності іншим особам.

Згідно із п. 299.7 ст. 299 Податкового кодексу України (далі – ПКУ) у разі втрати або зіпсуття свідоцтва такому платнику видають дублікат свідоцтва єдиного податку.

Зазначений документ надає контролюючий орган безоплатно протягом 10 календарних днів з дня подання суб’єктом господарювання заяви (п. 299.5 ст. 299 ПКУ).

Джерело: ДФС у Тернопільській області

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»