• Посилання скопійовано

Фізособа-«єдинник» планує займатися орендою нерухомості: як заповнити реєстраційну заяву?

Якщо фізособа-«єдинник» здає в оренду власне нерухоме майно, то у графі «Місце провадження господарської діяльності» заяви про право застосування ЄП зазначаються усі адреси розташування нерухомого майна, яке здаватиметься в оренду

Фізособа-«єдинник» планує займатися орендою нерухомості: як заповнити реєстраційну заяву?

ДПС у Луганській області розповідає, що відповідно до пп. 298.1.1 ПКУ для обрання або переходу на спрощену систему оподаткування суб’єкт господарювання подає до контролюючого органу за місцем податкової адреси заяву.

Згідно з пп. 4 п. 298.3 ПКУ у заяві зазначається, зокрема, місце провадження господарської діяльності.

Таким чином, якщо фізична особа – підприємець – платник єдиного податку здійснює здавання в оренду власного нерухомого майна, то у графі «Місце провадження господарської діяльності» заяви про право застосування спрощеної системи оподаткування зазначаються усі адреси розташування нерухомого майна, яке здаватиметься в оренду.

Джерело: ДПС у Луганській області

Рубрика: Спрощена система/ФОП на єдиному податку

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «ФОП на єдиному податку»