• Посилання скопійовано

В Україні подорожчають квитки на потяги

В. о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов повідомив, що в 2018 році тарифи на пасажирські перевезення підвищаться на 20%

В Україні подорожчають квитки на потяги

В "Укрзалізниці" планують підвищити вартість пасажирських перевезень на 20% в 2018 році. Про це в інтерв'ю 112.ua повідомив в. о. голови правління ПАТ "Укрзалізниця" Євген Кравцов, - пише "Діло.ua".

"З пасажирськими перевезеннями ситуація досить складна в плані тарифів. Тариф на пасажирські перевезення не піднімався вже кілька років. Ми бачимо необхідність в підвищенні тарифу в нинішньому році", - розповів Кравцов.

В. о. голови правління ПАТ також зазначив, що в фінансовий план на 2018 рік закладено цифри дворазового підвищення - на 10% кожне.

"Два рази по 10%, щоб це було плавно й не так помітно для людей", - уточнив глава ж/д відомства.

Нагадаємо, раніше в інтерв'ю "Діло.ua" Кравцов заявив, що тарифи на пасажирські перевезення будуть підвищуватися, однак не уточнив на скільки.

"На наступний рік ми плануємо ініціювати питання індексації всіх пасажирських тарифів. На скільки - поки не скажу", - повідомив він в кінці 2017 року.

***

Читайте також: 10 грудня запроваджується новий графік руху поїздів на 2017-2018 роки

Джерело: Діло

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»