• Посилання скопійовано

Через скільки часу у більшості українців закінчаться гроші через жорсткий карантин?

За позицією Милованова, за умов жорсткого карантину у більшості українців закінчаться гроші на життя через чотири тижні

Через скільки часу у більшості українців закінчаться гроші через жорсткий карантин?

Тимофій Милованов екс-міністр економіки на своїй сторінці у facebook розповідає, що за умов жорсткого карантину, у більшості українців закінчаться гроші на життя через чотири тижні.

Дослідницька компанія Градус опублікувала результати опитування українців про їхні фінансові ресурси. Людям задали питання: «На скільки часу у Вас вистачить грошових ресурсів, враховуючи можливість введення жорсткого карантину?»

  • 19% – відповіли, що грошей вистачить на один тиждень, або менше.
  • 36% – на два тижні або менше (це включає 19% вище)
  • 57% – на чотири тижні або менше (це включає 36% вище)

(15% не змогли відповісти на питання)

Особливо складна ситуація на сході, де у 68% закінчаться гроші за чотири тижні. В Києві ситуація найкраща і таких людей є 44%.

Що ці цифри означають? Що зупинка економіки через карантин може призвести до наслідків значно гірших ніж сама хвороба. І дуже швидко. Через місяць люди просто не будуть мати за що їсти. І тоді наступить справжня трагедія. Як сказав Трамп в понеділок: «Ми не можемо дозволити, щоб вирішення проблеми [коронавірусу] стало гіршим за саму проблему».

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»