• Посилання скопійовано

Комітет ВРУ з питань здоров'я рекомендує встановити граничні терміни карантину

Комітет ВРУ з питань здоров'я рекомендує Верховній Раді включити проєкт Закону щодо врегулювання питання запровадження карантину до порядку денного та прийняти його за основу

Комітет ВРУ з питань здоров'я рекомендує встановити граничні терміни карантину

19 січня 2022 року на засіданні Комітету ВРУ з питань здоров'я депутати розглянули проєкт Закону № 6508, який врегульовує питання запровадження карантину. Його норми докладніше ми розглядали тут.

Як повідомив Голова Комітету Михайло Радуцький, Комітет спільно з МОЗ переглянули положення статті 29 Закону «Про захист населення від інфекційних хвороб» та пропонують викласти її у новій редакції, визначивши на рівні закону перелік обмежувальних заходів, що можуть тимчасово застосовуватись на період карантину.

Комітет рекомендує Верховній Раді включити проєкт Закону до порядку денного та прийняти його за основу.

***

Читайте також: В Україні можуть встановити граничні терміни для карантину: законопроєкт

***

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»