• Посилання скопійовано

Мінфін створив інститут головного економіста

2 листопада було призначено першого Chief Economist Мінфіну

Мінфін створив інститут головного економіста

В. о. міністра фінансів О. Маркарова повідомила на своїй сторінці у Facebook про створення інституту головного економіста.

"В продовження інституційної реформи Мінфіну сьогодні починаємо амбітний проект виведення на європейський рівень аналітичних продуктів та прогнозів Мінфіну і починаємо створювати інститут Головного Економіста (Chief Economist). Я дуже рада і вдячна, що Oleksandra Betliy погодилась на цю непросту, але дуже цікаву роботу і вже від сьогодні координуватиме як всю аналітику, так і займатиметься інституціоналізацією цього напряму.

Тому вітайте першого Chief Economist українського Мінфіну і готуйтесь до нових цікавих продуктів від Мінфіну в найближчому майбутньому" - написала О. Маркарова. 

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Політика

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Політика»