• Посилання скопійовано

Неприбуткові установи можуть продавати квитки без застосування РРО

Податківці роз'яснили, що продаж неприбутковою установою (Палац дитячої творчості) квитків на концертно-видовищні заходи можливий без застосування РРО

Неприбуткові установи можуть продавати квитки без застосування РРО

ДФСУ у листі від 11.02.2015 р. № 2725/6/99-99-19-02-02-15 нагадала, що  РРО та розрахункові книжки не застосовуються при продажу:

- проїзних і перевізних документів:

  • на залізничному (крім приміського) та авіаційному транспорті з оформленням розрахункових і звітних документів,
  • на автомобільному транспорті з видачею талонів, квитанцій, квитків з нанесеними друкарським способом серією, номером, номінальною вартістю;

- білетів державних лотерей через електронну систему прийняття ставок, що контролюється у режимі реального часу центральним органом виконавчої влади, що реалізує державну політику у сфері казначейського обслуговування бюджетних коштів, та квитків на відвідування культурно-спортивних видовищних заходів.

Таким чином, неприбуткові установи (Палац дитячої творчості) можуть продавати квитки на концертно-видовищні заходи без застосування РРО.

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Готівковий обіг та каса

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Готівковий обіг та каса»