• Посилання скопійовано

Бюджетні керівники самі вирішують, скільки витрачати на проживання у відрядженні

Лист Мінфіну від 11.09.2012 р. №31-07230-16/23-8429/5829

Мінфін зазначив, що керівники підприємств, що фінансуються з бюджету, питання про відшкодування своїх витрат на наймання житлових приміщень, що перевищують граничні суми, і витрат на проїзд у м'якому вагоні, судами морського і річкового транспорту, повітряним транспортом за квитками 1-го класу і бізнес-класу вирішують особисто.
Отже, питання про прийняття рішення про здійснення відрядження головним лікарем обласної станції переливання крові і відшкодування йому витрат на оренду під час відрядження житлового приміщення, що перевищують граничні суми, повинно вирішуватися ним особисто.
При цьому рішення про відшкодування вищезгаданих витрат має ґрунтуватися на принципі ефективного використання бюджетних коштів.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»