• Посилання скопійовано

Штрафи за перевищення швидкості будуть йти на безпеку руху

Уряд пропонує внести зміни в Бюджетний кодекс і направити частину адмінштрафів за порушення правил дорожнього руху на заходи з підвищення безпеки руху на дорогах

Штрафи за перевищення швидкості будуть йти на безпеку руху

Кабінет Міністрів України пропонує внести зміни в Бюджетний кодекс України і направити частину адміністративних штрафів за порушення Правил дорожнього руху, насамперед – перевищення швидкості, на заходи з підвищення безпеки руху на дорогах. Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на «Урядовий портал».

Як наголошується, відповідні зміни схвалені на засіданні Уряду і будуть передані на розгляд у Верховну Раду. За словами Прем'єр-міністра України Володимира Гройсмана, питання безпеки на дорогах є вкрай актуальним.

«Тому люди будуть знати, що те, що платять штрафники, йде на заходи з безпеки дорожнього руху. Покарання – це вимушений крок. І мені потрібен не штраф, а збереження життя людей», – заявив глава уряду.

Нагадаємо, в Україні з 8 жовтня на шляхах міжнародного та національного значення почали працювати в пілотному режимі портативні пристрої вимірювання швидкості TruCam, призначені для контролю за дотриманням водіями встановлених швидкісних режимів.

Патрульна поліція України опублікувала список трас, на яких з 8 жовтня розпочнеться контроль швидкісного режиму з застосуванням радар TruCam.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»