• Посилання скопійовано

Податковий законопроект №1210 – вже на підписі у Президента

11 лютого законопроект №1210 зі змінами до ПКУ відправлено на підпис Президенту. Тепер у В. Зеленського є 15 днів, щоб підписати або ветувати його

Податковий законопроект №1210 – вже на підписі у Президента

У понеділок, 10 лютого, голова ВРУ підписав законопроект №1210 "Про внесення змін до Податкового кодексу України щодо вдосконалення адміністрування податків, усунення технічних та логічних неузгодженостей у податковому законодавстві".

Сьогодні, 11 лютого, його відправлено на підпис Президенту. Про це йдеться у карточці законопроекту на сайті ВРУ.

Тепер протягом 15-ти днів після отримання закону В. Зеленський має або підписати його, або повернути зі своїми вмотивованими і сформульованими пропозиціями до ВРУ для повторного розгляду (ветувати).

Про підписання та офіційне опублікування закону повідомимо в окремій новині.

Наразі (поки остаточного тексту ще немає) про зміни, які були передбачені законопроектом, можете прочитати у наших аналітичних статтях:

Ще більше новин про податкову реформу- 2020 дивіться за посиланням.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»