• Посилання скопійовано

З 11 травня працює "гаряча лінія" для підприємців

Зателефонувавши за номером 0 800 503 045, вони можуть подати скарги щодо зловживань чи корупційних дій органів державної влади, а також пропозиції щодо покращення умов ведення бізнесу

З 11 травня працює "гаряча лінія" для підприємців

З 11 травня 2016 року державна установа «Урядовий контактний центр» запроваджує «гарячу лінію» для підприємців, - повідомила прес-служба КМУ.

Зателефонувавши за номером 0 800 503 045, підприємці можуть подати скарги щодо зловживань чи корупційних дій органів державної влади, а також пропозиції щодо заходів Уряду для покращення умов ведення бізнесу. 

Дзвінки на «гарячу лінію» для підприємців прийматимуть фахівці Урядового контактного центру:

  • у робочі дні з 9 год. до 18 год. (п’ятниця – до 16.45);
  • у вихідні, святкові дні та з 18 год. до 9 год. дзвінки переадресовуватимуться фахівцям основної урядової «гарячої лінії» (0 800 507 309).

Усі звернення реєструватимуться та направлятимуться для реагування органам виконавчої влади відповідно до компетенції. Крім того, інформація про звернення та результати їх розгляду буде доповідатися Прем’єр-міністрові України.

Нагадаємо, що створити спеціальну «гарячу лінію» для звернень підприємців доручив Прем'єр-міністр України Володимир Гройсман під час відвідування Урядового контактного центру 29 квітня 2016 року. Докладніше >>

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Підприємництво

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Підприємництво»