• Посилання скопійовано

ДФС запускає онлайн-сервіс з перевірки ліцензій на продаж алкоголю і тютюну

Поки що сервіс працюватиме у тестовому режимі

ДФС запускає онлайн-сервіс з перевірки ліцензій на продаж алкоголю і тютюну

Головне управління ДФС у Миколаївській області повідомляє, що для зручності платників податків Державна фіскальна служба України запроваджує у тестовому режимі он-лайн сервіс, який за допомогою мережі Інтернет, дозволить покупцям у будь-яких місцях продажу алкоголю та/або тютюну перевірити наявність у суб'єктів господарювання діючої ліцензії, а також отримати інформацію щодо виду господарської діяльності, на який видана ліцензія.

За допомогою даного сервісу можна буде переглянути інформацію щодо власника ліцензії, адресу провадження діяльності, номер, дату та тип виданої ліцензії. Відповідну інформацію нанесено на карту Миколаївської області за посиланням: (http://licenzii.in.ua).

Відтепер кожен бажаючий за допомогою інтерактивної карти зможе перевірити, ліцензована точка продажу алкоголю та/або тютюну чи ні.

Джерело: Державна фіскальна служба України

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»