• Посилання скопійовано

Нацбанк змінив тарифи на послуги з реєстрації та ліцензування

Затверджено постанову НБУ, якою запроваджено тарифи на послуги у сфері ліцензування операцій з інкасації

Нацбанк змінив тарифи на послуги з реєстрації та ліцензування

Нацбанк вніс зміни до тарифів на свої послуги з реєстрації та ліцензування, а саме:

1. Запроваджено тарифи на такі послуги у сфері ліцензування операцій з інкасації:

  • тариф на послугу із видачі юрособам ліцензії на надання банкам послуг з інкасації ‒ 39 820 грн;
  • тариф за надання послуги щодо отримання погодження на здійснення операцій з оброблення та зберігання готівки ‒ 32 130 грн.

2. Уточнено назви окремих послуг у зв’язку з набранням чинності Положення про ліцензування банків, затвердженого постановою Правління НБУ №149.

3. Виключено тарифи на послуги, пов’язані з включенням аудиторів до Реєстру аудиторських фірм, які мають право на проведення аудиторських перевірок банків, оскільки відповідна функція Національного банку з ведення Реєстру аудиторських фірм втратила актуальність з набранням чинності Закону "Про аудит фінансової звітності та аудиторську діяльність".

Зазначені зміни внесені згідно із постановою Правління НБУ від 01.04.2019 р. № 54 "Про внесення змін до Тарифів на послуги з реєстрації та ліцензування, що надаються Національним банком України" та набирають чинності з 02.04.2019 р.

Джерело: Нацiональний банк України

Рубрика: Фінанси і банки/Банки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Банки»