• Посилання скопійовано

ДПС знову оновила план-графік планових перевірок юросіб на 2024 рік

Станом на 25.03.2024 оновлено розділи I та II щодо перевірок платників податків - юридичних осіб та фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів. Інші розділи плану-графіка наразі без змін

ДПС знову оновила план-графік планових перевірок юросіб на 2024 рік

25 березня 2024 року ДПСУ оприлюднила оновлені частини плану-графіка перевірок на 2024 рік. А саме:

  • Розділ I "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб" та 
  • Розділ II "Документальні планові перевірки фінансових установ, постійних представництв та представництв нерезидентів".

Завантажити їх можна за посиланням>>>

За ними цього року податківці планують провести 2205 податкових перевірок юросіб (у першочерговому варіанті було 2172, в оновленні за лютий - 2183).

Інші два розділи поки що без змін:

  • Розділ ІІІ "Документальні планові перевірки фізичних осіб" (завантажити) (станом на 29.02.2024). 
  • Розділ IV "Документальні планові перевірки платників податків - юридичних осіб з питань правильності обчислення, повноти і своєчасності сплати податку на доходи фізичних осіб, військового збору та єдиного внеску на загальнообов’язкове державне соціальне страхування" (завантажити) (станом на 22.12.2023).

Нагадаємо, що 8 грудня 2023 року набрав чинності Закон від 09.11.2023 №3453 щодо скасування мораторію на проведення податкових перевірок. Ним розширено критерії відбору платників податків для планових перевірок. Фізосіб-"єдинників" І та ІІ груп перевірки поки що не стосуються. Більше подробиць тут.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»