• Посилання скопійовано

Удосконалення онлайн-комунікації з платниками податків та інші зміни до ПКУ: інформлист ДПС №2/2024

В інформаційному листі №2 йдеться про удосконалення взаємодії платників податків з ДПС через засоби дистанційної комунікації, а також про уточнення окремих положень податкового законодавства

Удосконалення онлайн-комунікації з платниками податків  та інші зміни до ПКУ: інформлист ДПС №2/2024

На сайті ДПС розміщено інформаційний лист №2/2024. З його текстом можна ознайомитися за посиланням

Він присвячений деяким нововведенням, які запровадили Законом України від 23.02.2024 №3603-ІХ «Про внесення змін до Податкового кодексу України та інших законів України щодо вдосконалення онлайн-комунікації з платниками податків та уточнення окремих положень законодавства».

Змінами удосконалюють взаємодію платників з податковими органами через засоби дистанційної комунікації, а також уточнюють окремі положення податкового законодавства.

Закон №3603 набрав чинності з 16.03.2024, крім деяких положень, які набирають чинності з 1 квітня, 16 червня, 1 липня, 1 серпня 2024 року.

***

Читайте також:

 

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»