• Посилання скопійовано

Витяг з ЄДР тепер можна отримати в «Дії»

Один з найпопулярніших документів для підприємців, витяг з Єдиного державного реєстру (ЄДР) - вже на порталі «Дія»

Витяг з ЄДР тепер можна отримати в «Дії»

Міністр цифрової трансформації Михайло Федоров на своїй Facebook-сторінцi повідомив, що вони продовжують спрощувати умови для ведення бізнесу в Україні. Так, на порталі "Дія" тепер доступний один з найпопулярніших документів для підприємців — витяг з Єдиного державного реєстру (ЄДР).

Документ підтверджує, що ви маєте або мали бізнес. Діючі підприємці можуть використати його, щоби підписати догововір, отримати послуги у банку тощо. 

Раніше, щоби отримати витяг з ЄДР, треба було звертатися до реєстратора, нотаріуса чи йти у ЦНАП. І ,зрештою, чекати добу.  Зараз — робите кілька кліків на порталі "Дія" і документ вже у вас. 

Команда Мінцифри вже реалізувала найшвидшу у світі реєстрацію ФОП, можливість подати декларацію, сплатити податки в застосунку та інші послуги для бізнесу.

Цього року готують ще багато фундаментальних оновлень для підприємців в "Дії".

Джерело: Мінцифри

Рубрика: Облік та звітність/Автоматизація

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Автоматизація»