• Посилання скопійовано

ПДВ-2015: оновлений довідник на порталі ДК

Усі зміни у порядку нарахування, утримання та сплати ПДВ, а також рекомендації щодо правильного заповнення та подання звітності, систематизовано в одному довіднику на порталі "Дебет-Кредит"

ПДВ-2015: оновлений довідник на порталі ДК

Кінець 2014-початок 2015 рр., поряд з іншими податковими змінами, ознаменувалися суттєвими змінами в оподаткуванні ПДВ: введенням електронного адміністрування, затвердженням нових форм податкової звітності, чергової податкової накладної тощо. 

З огляду на це, ми систематизували актуальну інформацію щодо особливостей нарахування, утримання та сплати ПДВ, а також рекомендації щодо правильного заповнення та подання звітності, у довіднику “Податок на додану вартість”. У разі подальших змін, довідник буде оновлюватися.

Переглянути довідник >>> 

 

Автор: «Дебет-Кредит»

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Новини порталу

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Новини порталу»