• Посилання скопійовано

З 2019 року заплановане зростання посадових окладів в держорганах

Оприлюднено проект змін до деяких постанов КМУ щодо впорядкування структури заробітної плати працівників державних органів, судів, органів та установ системи правосуддя у 2019 році

З 2019 року заплановане зростання посадових окладів в держорганах

На сайті СПО профспілок оприлюднено проект постанови КМУ «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України щодо впорядкування структури заробітної плати працівників державних органів, судів, органів та установ системи правосуддя у 2019 році».

Зокрема, у новій редакції будуть викладені схеми посадових окладів:

  1. працівників Національної школи суддів України;
  2. працівників Національної академії прокуратури України;
  3. на посадах державної служби за групами оплати праці з урахуванням юрисдикції державних органів у 2019 році;
  4. працівників патронатних служб (Голови ВРУ, його першого заступника та заступника, керівника Апарату; Президента України; у системі правосуддя тощо);
  5. працівників державних органів, які виконують функції з обслуговування, з урахуванням юрисдикції державних органів і працівників Управління адміністративних будинків Господарсько-фінансового департаменту Секретаріату Кабінету Міністрів України, Управління адміністративними будинками Державного управління справами, Управління адміністративними будинками Управління справами Апарату Верховної Ради України;
  6. із визначенням коефіцієнтів для державних службовців судів, органів та установ системи правосуддя за групами оплати праці.

Очікується, що постанова набере чинності з 1 січня 2019 року. Тобто з цього часу зростуть й посадові оклади, передбачені цими схемами.

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Оплата праці

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Оплата праці»