• Посилання скопійовано

Мінсоцполітики розглянуло порядок надання додаткової відпустки за особливий характер праці

У Мінсоцполітики не бачать підстав для надання педагогічним працівникам позашкільних навчальних закладів щорічної додаткової відпустки за ненормований робочий день понад 42-денного щорічного основного

Мінсоцполітики розглянуло порядок надання додаткової відпустки за особливий характер праці

Минсоцполитики в ходе рассмотрения вопроса относительно предоставления работникам с ненормированным рабочим днем ежегодного дополнительного отпуска за особый характер труда отметило следующее.

Руководствуясь ориентировочным перечнем (если таковой имеется), на предприятии, в учреждении, организации утверждается Список профессий, должностей работников с ненормированным рабочим днем (как приложение к коллективному договору) с указанием конкретной продолжительности отпуска в семидневных пределах, в который могут быть внесены профессии, должности, не предусмотренные ориентировочным перечнем.

Авторы письма не видят оснований для предоставления педагогическим работникам внешкольных учебных заведений ежегодного дополнительного отпуска за ненормированный рабочий день сверх 42-дневного ежегодного основного отпуска (письмо от 08.11.2013 г. № 480/18/116-13).

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»