Главная Все новости Труд и социальная защита Другое

Виноделы пользоваться новыми правилами охраны труда, а не советского образца

Приказом МЧС Украины от 26.11.2012 г. № 1351 утверждены Правила охраны труда для винодельческого производства

Зазначені Правила поширюються на всіх суб'єктів господарювання незалежно від форм власності та організаційно-правової форми, що провадять діяльність із виробництва виноградних та інших плодово-ягідних вин. Правила є обов'язковими для виконання і працівниками, і роботодавцями.

Окремими розділами документа прописано низку вимог:

- загальні вимоги;

- щодо безпеки виробничого обладнання та організації робочих місць;

- щодо безпеки технологічних процесів;

- щодо охорони праці для виноробних виробництв, розміщених у підземних гірничних виробках.

До цього на території України застосовувалися Правила ще часів СРСР. Так винороби користувалися Правилами з техніки безпеки і виробничої санітарії у виноробній промисловості, затвердженими Міністерством харчової промисловості СРСР у 1980 році, та Правилами техніки безпеки і виробничої санітарії для підприємств виноробної промисловості, які розміщені в підземних гірничих виробках, затвердженими Міністерством харчової промисловості у 1984 році.

Правила охорони праці для виноробного виробництва >>

Джерело
Государственная регуляторная служба Украины
Рубрика:
Труд и социальная защита / Другое
Теги:
Виноградарство , Охрана труда

Обратите внимание: новостная лента «Дебет-Кредит» содержит не только редакционные материалы, но также статьи сторонних авторов, разъяснения сотрудников фискальной службы и т.п.

Данные материалы, а также комментарии к ним, отражают исключительно точку зрения их авторов и могут не совпадать с точкой зрения редакции.

Редакция не идентифицирует лица комментаторов, а не модерирует тексты комментариев и не несет ответственности за их содержание.

30 днiв передплати безкоштовно!

Комментарии: 0

Новости по теме

Консультации по теме