• Посилання скопійовано

Винороби користуватимуться новими правилами охорони праці, а не радянського зразка

Наказом Міністерства надзвичайних ситуацій України від 26.11.2012 р. № 1351 затверджено Правила охорони праці для виноробного виробництва

Винороби користуватимуться новими правилами охорони праці, а не радянського зразка

Зазначені Правила поширюються на всіх суб'єктів господарювання незалежно від форм власності та організаційно-правової форми, що провадять діяльність із виробництва виноградних та інших плодово-ягідних вин. Правила є обов'язковими для виконання і працівниками, і роботодавцями.

Окремими розділами документа прописано низку вимог:

- загальні вимоги;

- щодо безпеки виробничого обладнання та організації робочих місць;

- щодо безпеки технологічних процесів;

- щодо охорони праці для виноробних виробництв, розміщених у підземних гірничних виробках.

До цього на території України застосовувалися Правила ще часів СРСР. Так винороби користувалися Правилами з техніки безпеки і виробничої санітарії у виноробній промисловості, затвердженими Міністерством харчової промисловості СРСР у 1980 році, та Правилами техніки безпеки і виробничої санітарії для підприємств виноробної промисловості, які розміщені в підземних гірничих виробках, затвердженими Міністерством харчової промисловості у 1984 році.

Правила охорони праці для виноробного виробництва >>

Джерело: Державна регуляторна служба України

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»