• Посилання скопійовано

У липні пенсію проіндексують мільйону українців, – Лазебна

Міністр соціальної політики заявила, що у липні буде проведено індексацію пенсій для ще одного мільйона пенсіонерів

У липні пенсію проіндексують мільйону українців, – Лазебна

«РБК-Україна» розповідає, що Міністр соціальної політики Марина Лазебна заявила, що у липні буде проведено індексацію пенсій для ще одного мільйона пенсіонерів. З 1 березня пенсії проіндексовано для 8 млн пенсіонерів на 11%.

Про це вона заявила у ході години запитань до уряду у Верховній раді.

«Другий рік поспіль уряд забезпечує індексацію пенсій. З 1 березня пенсії проіндексовано для 8 млн пенсіонерів на 11%. У липні буде проведено індексацію пенсій для ще 1 млн пенсіонерів, яким пенсію призначено у 2018-2020 роках, а також тим, кому пенсії виплачуються у мінімальному розмірі», – підкреслила Лазебна.

За словами міністра, таким чином підвищення виплат у цьому році отримають 10,5 млн пенсіонерів.

Нагадаємо, Пенсійний фонд України провів перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам з 1 квітня. У червні, крім перерахованої пенсії, буде виплачена доплата за квітень і травень 2021 року.

Зазначено, що перераховані пенсії 633,0 тисячам пенсіонерів. Збільшено пенсії 313,0 тисячам пенсіонерів. Середній розмір підвищення склав 193,32 гривні.

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»