• Посилання скопійовано

Пенсії в Україні з червня збільшать, але не для всіх

За словами Лазебної, є складнощі у звітності роботодавців, де працюють пенсіонери. Тому за травень ПФУ зробить перерахунок і пенсіонери, які працюють, починаючи з червня будуть отримувати перераховані пенсії

Пенсії в Україні з червня збільшать, але не для всіх

Пенсійний фонд України проведе плановий перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам. Додаткові виплати почнуться з червня 2022 року.

Про це повідомляє РБК-Україна з посиланням на заяву міністра соціальної політики Марини Лазебної під час телемарафону.

«Зараз ми проводимо автоматичне перерахування пенсій працюючим пенсіонерам», – сказала вона.

За її словами, є складнощі по звітності роботодавців, де працюють пенсіонери. «Тому за травень Пенсійний фонд зробить перерахунок і працюючі пенсіонери починаючи з червня будуть отримувати перераховані пенсії, але виплати будуть йти і за квітень, і за травень. Тому що по законодавству автоматичний перерахунок пенсій працюючим пенсіонерам проводиться з квітня», – повідомила міністр.

«З червня працюючі пенсіонери отримають підвищення», – додала Лазебна.

***

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Праця та соціальний захист/Пенсії

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Пенсії»