• Посилання скопійовано

Як уникнути скупчення у громадському транспорті? – рекомендації МОЗ

Для уникнення скупчення у громадському транспорті місцева влада повинна збільшити кількість рухомого складу на маршруті

Як уникнути скупчення у громадському транспорті? – рекомендації МОЗ

РБК-Україна повідомляє, що головний санітарний лікар України Віктор Ляшко заявив, що місцеві влади повинні збільшити кількість рухомого складу на маршруті, щоб уникнути скупчення людей. При цьому він зазначив, що в громадському транспорті повинні бути заповнені тільки посадочні місця.

Про це він повідомив в ефірі "Громадського".

"Як ми можемо впливати на скупчення людей в громадському транспорті? В першу чергу, збільшенням кількості транспорту. По-друге, розведення в часі початку роботи і завершення роботи на державних підприємствах, установах... Це також розтягує "час пік". Цікава була фраза:"ніхто цього не вирішує". Але питання до кого? До місцевого самоврядування", - зазначив Ляшко.

За його словами, такий досвід Україна може перейняти в інших країн: Італії, Франції, Іспанії, Польщі.

"Коли ми говорили, чому у нас закривається транспорт, а в тих країнах немає. Такого скупчення в годину пік в тих країнах не відбувається. Тут ряд факторів. Транспортну інфраструктуру потрібно готувати до таких випадків", - додав Ляшко.

Нагадаємо, раніше Віктор Ляшко заявив, що обмеження роботи кафе і ресторанів у Києві пов'язане з роботою нічних клубів.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: РБК-Україна

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»