• Посилання скопійовано

ВРУ призначила нових міністрів КМУ

Згідно з засіданням ВРУ міністром економіки призначено Юлію Свириденко, до того ж було призначено ще трьох міністрів

ВРУ призначила нових міністрів КМУ

Сьогодні на пленарному засіданні ВРУ було прийнято рішення про призначення новим міністром економіки стала Юлія Свириденко. Таке рішення підтримали 256 народних депутатів.

 

Що відомо про Свириденко

З грудня 2020 року Свириденко працювала в Офісі президента на посаді заступника керівника, де займається економічними питаннями, зв'язками з інвесторами. Вона також займається розробкою заходів для стимулювання економічного зростання України у 2021–2022 роках.

Крім того, з грудня 2020 року Свириденко очолює створену президентом Володимиром Зеленським Раду зі сприяння бізнесу.

 

Інформація про призначення інших міністрів

Верховна рада України призначила міністра з питань стратегічних галузей промисловості України. Ним став Павло Рябікін. Призначення Рябікіна міністром стратегічних галузей України підтримали 237 народних депутатів.

Міністром з реінтеграції тимчасово окупованих територій України стала народний депутат від «Слуги народу» Ірина Верещук. Нове призначення підтримали 260 народних депутатів.

Також під час засідання ВРУ було призначено нового міністра оборони. Новим міністром оборони став Олексій Резніков. Його призначення підтримали 273 народних депутати.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Джерело: Верховна Рада України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»