• Посилання скопійовано

ПФУ завершив фінансування допомоги застрахованим особам у розмірі 8000 грн

Протягом грудня 2021 року ПФУ профінансовано 7,3 млн грн для забезпечення виплати допомоги фізособам та ФОПам з «червоної» зони

ПФУ завершив фінансування допомоги застрахованим особам у розмірі 8000 грн

Протягом грудня 2021 року Пенсійним фондом України профінансовано 7,3 млн грн для забезпечення виплати допомоги відповідно до постанови КМУ від 07.04.2021 р. №328 «Про додаткові заходи соціальної підтримки застрахованих осіб на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню на території України гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2», в яку внесено зміни постановою КМУ від 06.12.2021 р. №1267 «Про внесення змін до Порядку надання допомоги застрахованим особам на період здійснення обмежувальних протиепідемічних заходів, запроваджених з метою запобігання поширенню гострої респіраторної хвороби COVID-19, спричиненої коронавірусом SARS-CoV-2».

Джерело: Пенсійний фонд України

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»