• Посилання скопійовано

Рада схвалила уникнення подвійного оподаткування з Люксембургом

Верховна Рада ухвалила закон про ратифікацію Конвенції між урядом України і урядом Люксембурга про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовно податків на доходи і на капітал

Рада схвалила уникнення подвійного оподаткування з Люксембургом

14 березня Верховна Рада ратифікувала:

- Конвенцію між Урядом України і Урядом Великого Герцогства Люксембург про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовно податків на доходи і на капітал, вчинену у м. Києві 6 вересня 1997 року, яка набирає чинності в день останнього повідомлення дипломатичними каналами про завершення Договірними Державами необхідних відповідно до внутрішнього законодавства процедур,

- Протокол між Урядом України та Урядом Великого Герцогства Люксембург про внесення змін до Конвенції між Урядом України і Урядом Великого Герцогства Люксембург про уникнення подвійного оподаткування та попередження податкових ухилень стосовно податків на доходи і на капітал, вчинений у м. Києві 30 вересня 2016 року, який є невід’ємною частиною Конвенції та набирає чинності з моменту набрання чинності Конвенцією.

Відповідний закон підтримали 236 народних депутатів.

Ратифікація Конвенції і Протоколу спрямована на створення ефективної двосторонньої договірно-правової бази для уникнення подвійного оподаткування та запобігання податковим ухиленням стосовно податків на доходи у взаємовідносинах між Україною та Великим Герцогством Люксембург.

***

Нагадуємо, що сьогодні ВРУ також ратифікувала Угоду про вільну торгівлю між Україною і Канадою. Більше про це тут>>

Автор: «Дебет-Кредит»

На підставі: Верховна Рада України

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»