• Посилання скопійовано

Глава Мінфіну закликає Раду легалізувати лотерейний бізнес

Олександр Данилюк закликає ВРУ ухвалити урядовий проект закону про легалізацію лотерейного бізнесу, який вже два роки знаходиться у парламенті

Глава Мінфіну закликає Раду легалізувати лотерейний бізнес

Міністр фінансів Олександр Данилюк закликає Верховну Раду ухвалити урядовий проект закону про легалізацію лотерейного бізнесу, який вже два роки знаходиться у парламенті.

Про це він заявив під час Години запитань до уряду у Раді, - повідомляє Укрінформ.

"У нас де-факто існує лотерейний бізнес, де-юре - не існує. Уряд пропонував врегулювати це питання. У Верховній Раді знаходиться урядовий законопроект, який врегульовує це питання комплексно. Він застряг тут і вже два роки не розглядається", - сказав Данилюк.

Він звернувся до депутатів із закликом допомогти легалізувати лотерейний бізнес.

"Комплексно це питання можна врегулювати тільки тут, у залі. Наразі бюджет не отримує жодної копійки від лотерейного бізнесу, це неприпустимо", - додав міністр.

 

Джерело: УКРІНФОРМ

Рубрика: Держрегулювання/Закони та підзаконні акти

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Закони та підзаконні акти»