• Посилання скопійовано

Спрощено засвідчення форс-мажорних обставин на час війни: лист від ТПП

Торгово-промислова палата ухвалила рішення спростити процедуру засвідчення форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили) на період ВС

Спрощено засвідчення форс-мажорних обставин на час війни: лист від ТПП

Торгово-промислова палата України у своєму повідомленні у Фейсбуці зазначила, що враховуючи надзвичайно складну ситуацію, з якою зіткнулась наша країна, ухвалено рішення спростити процедуру засвідчення форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили).

З метою позбавлення обов’язкового звернення до ТПП України та уповноважених нею регіональних ТПП  і підготовки пакету документів у період дії введеного воєнного стану, на сайті ТПП України розміщено 28.02.2022 року загальний офіційний лист ТПП України щодо засвідчення форс-мажорних обставин (обставин непереборної сили) (за змістом зразка вказаним нижче). Це надасть можливість за необхідністю роздруковувати відповідне підтвердження всім, кого це стосується.

 

Завантажте зразок перейшовши за посиланням - Зразок у форматі PDF

 

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»