• Посилання скопійовано

Відтепер продаж «військових облігацій» населенню доступний у «Дії»

Купівля облігацій внутрішньої державної позики «Військові облігації» стала доступною через застосунок «Дія»

Відтепер продаж «військових облігацій» населенню доступний  у «Дії»

На телеграм-каналі FEDOROV повідомляється наступне.

Запустили військові облігації в Дії. Тепер кожен з вас може підтримати економіку і наблизити перемогу.

Військові облігації – це цінні папери від держави, які допомагають економіці країни під час воєнного стану. Працюють вони дуже просто. Купуєте облігації в Дії, підтримуєте ЗСУ, а через певний час отримуєте свої кошти назад з відсотками. Це як депозит, який працює на перемогу.

Кожна облігація має назву тимчасово окупованої території – Херсон, Мелітополь, Маріуполь та Крим. Вартість однієї облігації – від 900 грн. Обмежень у кількості немає, ви можете придбати скільки завгодно і підтримати наших військових.

При цьому обрати термін облігації – на строк до 1,5 року. Саме через цей час отримаєте свої кошти назад, а разом з ними і відсотки. Виплати надійдуть на картку єПідтримка.

Купуйте військові облігації і ставайте спонсорами перемоги.

Не забудьте оновити Дію. 

Дякую Міністерству фінансів України, Національній Комісії з цінних паперів та фондовому ринку, Національному банку України і Укрзалізниці.

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»