• Посилання скопійовано

Воєнний стан та загальну мобілізацію планують продовжити ще на 90 днів

За словами Железняка, найближчими днями у ВРУ Зеленським буде внесено проєкти законів про продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації (з 16 листопада на 90 днів)

Воєнний стан та загальну мобілізацію планують продовжити ще на 90 днів

Нагадаємо, що з 17 серпня діє Закон, яким продовжено воєнний стан та загальну мобілізацію з 18 серпня ще на 90 діб, тобто до 16 листопада 2023 року.  Всі дати продовження дії воєнного стану можна переглянути в нашому довіднику тут

Поки що відповідних законопроєктів Президентом не було зареєстровано у ВРУ.

Але Железняк у своєму Телеграм-каналі вже наголосив, що найближчими днями у ВРУ  Зеленським буде внесено проєкти законів про продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації. 

Він вказав, що найімовірніше це буде продовження з 15 листопада 2023 року (з 16 листопада - Ред.) до середини лютого 2024 року. Тобто знову на 90 днів.

Окремо в пості він нагадав, що  для продовження треба схвалення Парламенту, де голосування заплановано вже на наступний тиждень. І це буде вже девʼяте голосування ВРУ за воєнний стан з початку війни.

Автор: Русанова Ганна

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Суспільство і життя/Суспільство, події

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Суспільство, події»