• Посилання скопійовано

Надання адмінпослуг з ліцензування туроператорської діяльності здійснюватиметься за новим стандартом

Державним агентством України з туризму та курортів визначено порядок надання адміністративних послуг з ліцензування туроператорської діяльності: наказом Держтуризмкурорту від 28 грудня 2011 року №44 затверджено Стандарт надання адміністративної послуги з видачі, переоформлення, видачі дубліката ліцензії та видачі копії ліцензії на провадження туроператорської діяльності.

Документ описує всі етапи отримання юридичними особами адміністративних послуг з ліцензування туроператорської діяльності (видачу, переоформлення, видачу дубліката ліцензії та видачу копії ліцензії на провадження туроператорської діяльності): чітко окреслено послідовність дій як адміністративного органу, яким визначено Державне агентство України з туризму та курортів (Держтуризмкурорт), так і одержувача послуги.

Встановлено єдині вимоги до строків надання таких послуг. Так, Держтуризмкурорт приймає рішення про видачу ліцензії (копії ліцензії) або про відмову у її видачі у строк не пізніше 10-ти робочих днів з дати надходження заяви з усіма необхідними документами. Всі заяви розглядаються у порядку черговості.

Стандартом також визначено перелік документів, які подаються до Держтуризмкурорту для отримання адміністративної послуги.

Установлено вичерпний перелік підстав для відмови Держтуризмкурортом у наданні такої послуги, а також підстав для залишення заяви про видачу ліцензії без розгляду.

Документи, потрібні для надання адміністративної послуги з ліцензування туроператорської діяльності, подаються до Держтуризмкурорту за адресою: 01135, м. Київ, пр-т Перемоги, 14.

Режим роботи адміністративного органу:

приймання документів:

понеділок з 14.15 до 16.45,

вівторок з 09.15 до 12.45, 14.15 — 16.45,

середа з 09.15 до 12.45;

видача документів:

четвер — п’ятниця з 10.00 до 12.45.

 

Рубрика: Держрегулювання/Ліцензії і дозволи

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Ліцензії і дозволи»