• Посилання скопійовано

Основні завдання КМУ на 2018 рік: інфографіка

Володимир Гройсман відповідно до вимог законодавства відзвітував щодо роботи Кабміну за 2017 рік та розповів про основні завдання на 2018 рік

Основні завдання КМУ на 2018 рік: інфографіка

Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман відповідно до вимог законодавства представив Звіт роботи Уряду за 2017 рік та основні завдання на 2018 рік. Презентація відбулася в рамках засідання Уряду, - повідомляє "Урядовий портал".

Прем’єр-міністр підкреслив, що минулий рік був нелегким, але позитивні моменти очевидні. Серед них – збереження позитивної динаміки зростання економіки та початок фундаментальних змін в різних сферах життєдіяльності держави – від системи державних фінансів, системи економічних регуляцій та системи оподаткування бізнесу до соціальної сфери, а саме освіти, медицини, пенсійної системи.

"Я знаю, що проблем є достатньо, але ми маємо бути готовими їх подолати", - сказав Володимир Гройсман.

За його словами, досягти мети дозволить нова якість державного управління, політика збільшення доходів громадян, забезпечення належного рівня безпеки.

"Хотів би подякувати Парламенту, колегам міністрам за нелегкий рік, у якому були й позитивні моменти. Нам вдалося утримати економічне зростання. Ми збільшуємо виробництво продукту, люди мають можливості працевлаштування. Але якщо ми хочемо наздогнати партнерів, наш пріоритет – підвищення економічного зростання", - сказав Глава Уряду.

 

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»