• Посилання скопійовано

Кабмін завершує формування концепції земельної реформи в Україні

Уряд завершує формування концепції земельної реформи в Україні, ключові аспекти якої стосуються розвитку села та відновлення фермерського руху, і розраховує на широке обговорення пропозицій в громадських колах та профільних аграрних об’єднаннях

Кабмін завершує формування концепції земельної реформи в Україні

Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман, спілкуючись з журналістами у Лондоні.

«Ми на 90% концептуально готові. Маємо провести більше дискусій – це чутливе питання. Після того, як сформуємо новий погляд на земельну реформу – тоді й внесемо законопроект (на розгляд), - сказав Глава Уряду. - Важливо враховувати думку громадян, власників та користувачів  землі. Хочемо провести реформу в інтересах фермерства. І в рамках реформи знайти інструменти фінансування та доступу до недорогих та довгих кредитів для фермерів».

Глава Уряду підкреслив, що реформа має стати рушієм розвитку економіки, стати основою  економіки доданої вартості, коли всередині країни виробляється не тільки аграрна сировина, а й продукт переробки.

«Така модель буде сприяти розвитку фермерського руху в Україні, і для нас це є надзвичайно важливо: фермерський рух - це основа для розвитку національної економіки, створення доданої вартості в Україні», - зазначив Глава Уряду.

Джерело: Урядовий портал

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»