• Посилання скопійовано

30 листопада відбудеться вебінар ДПС щодо податків на ТОТ

Податківці на своєму вебінарі збираються розповісти про податки на тимчасово окупованих територіях

30 листопада відбудеться вебінар ДПС щодо податків на ТОТ

30 листопада 2022 року відбудеться спільний вебінар ДПС та Ради бізнес-омбудсмена. Спікери розкажуть про законодавче врегулювання підстав щодо підтвердження можливості чи неможливості виконання платником податків обов’язків, визначених у підпункті 69.1 пункту 69 підрозділу 10 розділу ХХ «Перехідні положення» Податкового кодексу України.

Також мова йтиме про пільги для платників з тимчасово окупованих територій: плати за землю; екологічного податку; податку на майно, відмінне від земельної ділянки.

Початок вебінару о 14 год. 00 хв.

Реєстрація:  http://bit.ly/3CFAKZC

Приєднатися до вебінару можна за посиланням.

Ідентифікатор конференції: 891 3857 6365.

Код доступу: 417410.

Захід транслюватиметься наживо на сторінці РБО у Youtube: @businessombudsmanukraine. 

Нагадаємо, Державна податкова служба України спільно з Радою бізнес-омбудсмена розпочали другий цикл вебінарів для платників податків. Тематику вебінарів обрано з найактуальніших питань представників бізнесу. 

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Оподаткування/Загальні положення

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Загальні положення»