• Посилання скопійовано

Мінфін оновив форму Повідомлення про укладання форвардного або ф'ючерсного контракту

Міністерство фінансів затвердило форму та Порядок подання Повідомлення про укладання форвардного або ф'ючерсного контракту

Мінфін оновив форму Повідомлення про укладання форвардного або ф'ючерсного контракту

Наказом Мінфіну від 04.04.2018 р. №405 затверджено форму та Порядок подання Повідомлення про укладання форвардного або ф'ючерсного контракту.

Порядок визначає механізм подання платниками податків Повідомлення про укладання форвардного або ф'ючерсного контракту у випадках, передбачених пп. 39.2.1.3  та пп. 39.3.3.3 ПКУ.

Дія Порядку поширюється на платників податків, які здійснюють контрольовані операції на підставі форвардного або ф'ючерсного контракту.

Платник податків повідомляє ДФСУ про здійснення контрольованої операції на підставі форвардного або ф'ючерсного контракту шляхом надання Повідомлення протягом 10 робочих днів з дня укладення відповідного форвардного або ф'ючерсного контракту.

Повідомлення надсилається засобами електронного зв'язку в електронній формі з дотриманням вимог законів щодо електронного документообігу та ЕЦП.

У разі укладання декількох форвардних або ф'ючерсних контрактів платники податків подають Повідомлення щодо кожного контракту окремо.

ДФСУ приймає (реєструє) Повідомлення відповідно до Порядку обміну електронними документами з контролюючими органами, затвердженого наказом Мінфіну від 06.06.2017 р. №557.

Водночас утрачає чинність наказ Мінфіну від 03.07.2017 р. №621, яким було затверджено попередню форму Повідомлення.

Наказ набере чинності з дня його офіційного опублікування. Станом на 24.05.2018 р. не опублікований!

Автор: Андрій Поритко

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Держрегулювання/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»