• Посилання скопійовано

Системи управління бюджетними установами

7 грудня 2017 року в Києві відбудеться Перший дискусійний Форум для бухгалтерів та кадровиків бюджетних установ з питань вибору програмного забезпечення для обліку та управління

В умовах дії санкцій щодо програмних бухгалтерських та облікових продуктів російських ІТ-компаній (1С, Галактика, Парус - рішення РНБОУ від 28 квітня 2017 року) залишається актуальним питання альтернативного вибору ERP-систем, які призначені для автоматизації управління в бюджетному секторі України (міністерства, відомства, держані служби та агенства).

Державне агентство з питань електронного урядування України спільно з провідними українськими розробниками та постачальниками програмного забезпечнення проведе дискусійно-практичний Форум «ВІТЧИЗНЯНІ СИСТЕМИ УПРАВЛІННЯ БЮДЖЕТНИМИ  УСТАНОВАМИ. НАПРЯМКИ РОЗВИТКУ».

Це практичний майданчик для ефективного діалогу держави та бізнесу з питань реформування державного сектору за допомогою сучасних інформаційних технологій в сфері управління та обліку.

Метою Форуму є стимулювання впровадження саме вітчизняного програмного забезпечення (операційних систем, програм бухгалтерського обліку, документообігу тощо) для потреб органів державної влади та місцевого самоврядування, державних підприємств, установ та організацій.

Участь у Форумі візьмуть керівники фінансових департаментів, керівники відділів бухгалтерського обліку та звітності, керівники відділів кадрів, профільні фахівці. Запланований виступ Олександра Риженка, Голови Державного агентства з питань електронного урядуванняЮрія Назарова, керівника ІТ-департаменту КМДА, представників Державної служби спеціального зв’язку та захисту інформації та СБУ.

Спікери та учасники зберуться разом, аби почути один одного, отримати відповіді на актуальні питання «правильного» вибору бухгалтерських програм та їх адаптації під потреби бухгалтерського та кадрового обліку саме в бюджетному секторі.

 

Організатор - Державне агентство з питань електронного урядування України.

 

Інформаційні партнери – компанії-спікери, що презентують свої рішення для бюджетного сектору:

Інтелект-Сервіс ( програма ISpro),

ІТ-Enteprise (програма Майстер-Бухгалтерія),

SAP Ukraine (програма SAP Business One),

SMART business (рішення Microsoft Dynamics NAV),

Apex Rest (Oracle),

BDO Ukraine.

 

Реєстрація на форум для фахівців відділів фінансів, бухгалтерії  та кадрів бюджетних установ за посиланням або за телефоном 0956621991

 

Офіційні сторінки Форуму:

https://www.facebook.com/events/138651690189460/

https://www.facebook.com/events/1767557403541294/

Автор: «Дебет-Кредит»

Рубрика: «Дебет-Кредит»/Семінари і конференції

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Семінари і конференції»