• Посилання скопійовано

Терміни атестації робочих місць дозволять змістити через карантин

Оприлюднено проект постанови КМУ щодо проведення атестації робочих місць за умовами праці в період карантину

Терміни атестації робочих місць дозволять змістити через карантин

СПО об'єднань профспілок оприлюднило для обговорення проект постанови КМУ «Про внесення змін до деяких постанов Кабінету Міністрів України» щодо врегулювання проблемних питань проведення атестації робочих місць за умовами праці в період карантину (завантажити).

Ним пропонується дозволити роботодавцям у разі неможливості проведення атестації робочих місць відповідно до визначеної періодичності, яка припадає на період карантину та пов'язаних з ним обмежувальних заходів, через заборону або обмеження діяльності підприємств, установ, організацій, на яких має проводитися атестація або які залучаються до її проведення, чи тимчасову заборону ведення діяльності через карантин, здійснити її не пізніше ніж через 60 днів після відміни карантину.

Зауваження та пропозицію до проекту можна надвати до 22.06.2020 р. на електронну адресу  fpsu@fpsu.org.ua.

***

УВАГА!
Тепер ви можете читати бухгалтерські новини від «Дебету-Кредиту» у Telegram та VIBER. Приєднуйтесь і дізнавайтесь найважливіші новини першими!

Автор: Волос Наталія

Джерело: «Дебет-Кредит»

Рубрика: Праця та соціальний захист/Трудові відносини

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Трудові відносини»