• Посилання скопійовано

Лікарняний і декрет несумісні

Право на отримання допомоги по догляду за хворою дитиною, настає в разі припинення декрету і виходу на роботу

Лікарняний і декрет несумісні

Основанием для назначения пособия по временной нетрудоспособности является выданный в установленном порядке листок нетрудоспособности (больничный).

Вместе с тем больничный по уходу за больным ребенком в период ежегодного (основного и дополнительного) отпуска, отпуска без сохранения заработной платы, частично оплачиваемого отпуска по уходу за ребенком до трех лет (декрета) не выдается.

То есть право на получение пособия по уходу за больным ребенком, наступает в случае прекращения декрета и выхода на работу. При этом не имеет значения, выходит женщина на полный или неполный рабочий день.

Письмо Минсоцполитики от 28.08.2014 г. N 421/18/99-14.

Джерело: ЛІГА:ЗАКОН

Рубрика: Праця та соціальний захист/Інше

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Інше»