• Посилання скопійовано

Податківці взялися за боротьбу з нелегальною торгівлею тютюном

Податківці викрили мережу місць реалізації контрафактних тютюнових виробів

Податківці взялися за боротьбу з нелегальною торгівлею тютюном

Мережу місць реалізації контрафактних тютюнових виробів невідомого походження без марок акцизного податку виявили на території Черкаської області працівники Державної податкової служби України.

Продаж відбувався через мережу кіосків, на які в переважній більшості попередньо отримувалися ліцензії на право роздрібного продажу тютюновими виробами для маскування незаконної діяльності.

Для припинення порушень, за дорученням ДПС, Головним управлінням ДПС у Черкаській області залучено до спільних заходів регіональні підрозділи Департаменту стратегічних розслідувань Національної поліції та Служби безпеки України.

За результатами вжитих заходів діяльність зазначеної мережі припинено.

Щодо порушників складено акти фактичних перевірок, адміністративні протоколи та вилучено контрафактну продукцію з незаконного обігу.

Порушники будуть притягнуті до встановленої законодавством відповідальності, а долю тютюнових виробів визначить суд.

***

Джерело: ДПСУ

Рубрика: Право і відповідальність/Контролюючі органи і перевірки

Зверніть увагу: новинна стрічка «Дебету-Кредиту» містить не тільки редакційні матеріали, але також статті сторонніх авторів, роз'яснення співробітників фіскальної служби тощо.

Дані матеріали, а також коментарі до них, відображають виключно точку зору їх авторів і можуть не співпадати з точкою зору редакції. Редакція не ідентифікує особи коментаторів, не модерує тексти коментарів та не несе відповідальності за їх зміст.

30 днiв передплати безкоштовно!Оберiть свiй пакет вiд «Дебету-Кредиту»
на мiсяць безкоштовно!
Спробувати

Усі новини рубрики «Контролюючі органи і перевірки»